Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
╤стор╕я Укра╖ни
»
ПДЧ - Планомерная Дезориентация Человечества
»
«
<-
<
5
6
7
8
9
>
->
»
alegarf
Пов╕домлень:
555
Сайт:
stihi.ru/avtor/alegarf
ПДЧ - Планомерная Дезориентация Человечества
(Насилие и Агрессия + Толерантность и Ограниченность = НАТО)
03.04.2008 23:41
Пов╕домлень:
568
Перегляд╕в:
20319
Опитування
Кому это выгодно?
Богу
(3 голос╕в / 12.50%)
Нечистому
(2 голос╕в / 8.33%)
Хрющенку и Дебошенко
(5 голос╕в / 20.83%)
Наверное, Бушу
(7 голос╕в / 29.17%)
Мусульманам
(0 голос╕в / 0.00%)
Буддистам
(1 голос╕в / 4.17%)
Не знаю. Это мы не проходили, это нам не задавали :)
(0 голос╕в / 0.00%)
Мен╕ всер╕вно. Але ╕деали Майдауну не зраджу !
(6 голос╕в / 25.00%)
К╕льк╕сть респондент╕в: 24
БИБЛИЯ. Десять заповедей
Ценности стран-членов НАТО
Господи, вразуми!!!
РУСИЧИ ВСЕХ СТРАН, ОБЪЕДИНЯЙТЕСЬ!
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2162
446534922
05.04.2008 19:47
И?
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Кацап
Пов╕домлень:
1863
05.04.2008 20:36
Ребята - берегите Нахтигаля.
Во-первых, он самый молодой из оставшихся. Во-вторых, скорее всего, такой же прышелепнутый как и мы, раз остался до сих пор. В-третьих, с учетом возраста и места рождения, он еще прекрасно держится и пожалуй мы возьмем его с собой землю Санникова открывать.
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2162
446534922
05.04.2008 20:39
о,четвертый! какие вы заботливые, я себя прям в безпец╕ в╕дчуваю)
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2162
446534922
05.04.2008 20:45
Во-первых, он самый молодой из оставшихся. Во-вторых, скорее всего, такой же прышелепнутый как и мы, раз остался до сих пор. В-третьих, с учетом возраста и места рождения, он еще прекрасно держится и пожалуй мы возьмем его с собой землю Санникова открывать.
Ще ╓ ╢вгенко - в╕н молодше.По-друге,так,я тут,бо ╕ ви тут.Ми не будемо,як рос╕йськ╕ демократи в 1917 р. покидати зали прим╕щень в знак протесту проти большевик╕в,ми будемо давати в╕дс╕ч.Шухевича в обиду не дам!) по-трет╓,а, так ви полярники - так би ╕ сказали одразу.Коли експедиц╕я?) а на Марс не збира╓тесь? короче,будь-куди, лише в╕д Укра╖ни руки прочь!)
(Ф. Н╕цше)
vote
Пов╕домлень:
3269
05.04.2008 21:00
Вот видите Кацап, только стоит Вам чуть-чуть раслабиться, призвать к конструктиву и лояльности, как "соловейки" сразу идут в контратаку.
Нахтегаль,
что Вы всех из Украины выселяете. Если мы все уедем, кто же будет Вас на Востоке и Юге раздражать? Вы сразу потеряете интерес к жизни...
Кацап
Пов╕домлень:
1863
05.04.2008 21:29
Вот видите Кацап, только стоит Вам чуть-чуть раслабиться, призвать к конструктиву и лояльности, как "соловейки" сразу идут в контратаку.
Это было его первое задание и он его с треском провалил. Повозите его пыкой по столу еще - клиент не созрел пока.
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2162
446534922
05.04.2008 21:42
что Вы всех из Украины выселяете. Если мы все уедем, кто же будет Вас на Востоке и Юге раздражать? Вы сразу потеряете интерес к жизни...
Я никого не выселяю.Мешают мне Юг и Восток?Конечно,не мешают.
Интерес к жизни?Т.е. вы считаете,что мне москали мешают,как Гитлеру - евреи?Но извольте,Гитлер вытурил евреев и сделал Германию мощнейщей державой в мире.Это если объективно.А я не Гитлер.
И потом,я же просто отреагировал на реплику о земле Санникова.
Это было его первое задание и он его с треском провалил. Повозите его пыкой по столу еще - клиент не созрел пока.
Щас,подождите - уцелевшие нацистские бонзы из Аргентины мне инструкции передают.А вы не знали? Я же их агент.Наше задание - повалить существующий режим в Украине,а тогда нацистскую диктатуру установить.И построить ╤ Украинский Рейх!))
(Ф. Н╕цше)
vote
Пов╕домлень:
3269
05.04.2008 22:06
Если объективно и про Гитлера....
Давайте лучше по-свойски и про Шухевича....
братко
Пов╕домлень:
1084
05.04.2008 22:11
шановн╕ рос╕яни Укра╖ни
постарайтесь наповнити свою житт╓ву позиц╕ю конструктивом, оск╕льки у вас надто багато емоц╕й, як╕ ефектно виглядають, еле поки що дають в╕д"╓мний ефект. Не сприйм╕ть це за спробу лишн╕й раз на вас на╖хати. Просто набридло сп╕лкуватись в режим╕ - "сам дурак".
Будемо в╕двертими - Укра╖на пов╕льно, але неухильно дрейфу╓ в╕д Рос╕╖(╕ я особисто прикладаюсь до цього процесу, хоч при сво╓му бандероф╕льств╕ не розглядаю себе русофобом ╕ у перспектив╕ буду шукати шляхи майбутнього зближення з Б╕лоруссю ╕ Рос╕╓ю).
З одного боку, сутто теоретично, я м╕г би п╕дтримати якусь ╕нтеграц╕ю на теренах СНД, наприклад Солжен╕цинський проект сп╕лки Рос╕╖, Укра╖ни, Б╕лорус╕, Казахстану, але в силу рос╕йсько╖ нескромност╕(жад╕бност╕) ви в ц╕лому не найг╕ршу ╕дею наповнили сво╖м ╕мперським душком, адже за рос╕йським сценар╕╓м три ╕нш╕ кра╖ни втрачають будь-як╕ можливост╕ впливу на прийняття р╕шень(чому там де США там р╕шення приймаються консенсусом, а там де Рос╕я ╕нтереси ╕нших не просто ╕гноруються а автоматично трактуються як ворож╕). Тому природньо, що не лише Укра╖на, але вс╕(хто вже, а хто в мр╕ях) щарахаються в╕д Москви, а багато рос╕ян Укра╖ни приклалидо цього руку. Нав╕ть якщо в Кремл╕ сидять шиз╕ки, чому ви не працю╓те у напрямку згладжування протир╕ч м╕ж нашими народами, адже ви ма╓те бути найзац╕кавлен╕шою стороною?
Я нагадаю ви(Рос╕я) за останн╕й час вже к╕лька раз╕в через свою неадекватну оц╕нку себе, сво╖х сус╕д╕в(в першу чергу укра╖нц╕в яких ви г╕рше зна╓те ╕ розум╕╓те н╕ж американц╕ через сво╓ високом╕рне чванство), пол╕тичн╕ обставини втрачали можлив╕сть сформувати довготривал╕ стосунки з Укра╖ною: 1)не п╕шли на поступки в Новоогаряво за час╕в Горбачова, щодо п╕дписання нового союзного договору; 2) не п╕шли на створення зони в╕льно╖ торг╕вл╕ за Кучми. ╤сторична можлив╕сть втрачена укладати угоди вже на попередн╕х умовах, але ще ╓ можлив╕сть сам╕й(Рос╕╖) в трубу не вилит╕ти(чесне слово я не намагаюсь вас вколоти, просто в╕д"╓мна демограф╕я за умов сус╕дства з майже 1,5 млрд. Кита╓м об"╓ктивно наштовху╓ на сумн╕ роздуми). ╤ я не злорадствую, оск╕льки в самого мало бажання мати у перспектив╕ кордон з китайозами.
Одним словом я готовий прикласти ус╕ сво╖ зусилля, щоб п╕сля входження Укра╖ни в НАТО туди вступила Рос╕я. Не лякайтесь НАТО - там р╕шення приймаються з урахуванням позиц╕╖ кожно╖ кра╖ни, але потр╕бно буде змиритись з тим що думка маленько╖ Естон╕╖ буде такою ж вагомою, як ╕ Рос╕╖.
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2162
446534922
05.04.2008 22:21
Давайте!!Никаких проблем.
Что еще по Шухевичу? Железные кресты? Убитый польский учитель? Или сов. консул во Львове Маилов?
Я вместо вас должен ваши мифы приводить?Что за непорядок?)
(Ф. Н╕цше)
«
<-
<
5
6
7
8
9
>
->
»