Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
╤стор╕я Укра╖ни
»
ПДЧ - Планомерная Дезориентация Человечества
»
1
2
3
4
5
>
->
»
alegarf
Пов╕домлень:
555
Сайт:
stihi.ru/avtor/alegarf
ПДЧ - Планомерная Дезориентация Человечества
(Насилие и Агрессия + Толерантность и Ограниченность = НАТО)
03.04.2008 23:41
Пов╕домлень:
568
Перегляд╕в:
20316
Опитування
Кому это выгодно?
Богу
(3 голос╕в / 12.50%)
Нечистому
(2 голос╕в / 8.33%)
Хрющенку и Дебошенко
(5 голос╕в / 20.83%)
Наверное, Бушу
(7 голос╕в / 29.17%)
Мусульманам
(0 голос╕в / 0.00%)
Буддистам
(1 голос╕в / 4.17%)
Не знаю. Это мы не проходили, это нам не задавали :)
(0 голос╕в / 0.00%)
Мен╕ всер╕вно. Але ╕деали Майдауну не зраджу !
(6 голос╕в / 25.00%)
К╕льк╕сть респондент╕в: 24
БИБЛИЯ. Десять заповедей
Ценности стран-членов НАТО
Господи, вразуми!!!
РУСИЧИ ВСЕХ СТРАН, ОБЪЕДИНЯЙТЕСЬ!
Кацап
Пов╕домлень:
1863
04.04.2008 9:09
Всем, кому посчастливилось посмотреть вчера передачу Безуглык - думаю получили массу удовольствия. Если приглашают Жирю - значит хотят подставить Россию. Жиря не подвел! Жидяра отработал "бабало" по полной и даже сверх накидал! Вот так "формируется мнение"! Дешево и сердито.
Но самое прикольное - это КОГО послали конфликт с Россией улаживать от "Украины"! Кого вы бы послали? Хе хе. Украина послала жида Яценюка! Больше ж украинцев в стране нету.
Цикаво, с какими "ррррусскими" он там встречался и перертирал? Вот вам и наглядный пример КТО решает КАК нам жить и где. А вы - москали, хахалы, кацапы...
братко
Пов╕домлень:
1084
04.04.2008 12:57
Кацап
для початку - здоровенький будь! давненько з тобою не сп╕лкувався ╕ вже трохи скучив.
хоч ти м╕й опонент, але насправд╕ я до тебе добре ставлюсь, в чомусь симпатизую. я розум╕ю на основ╕ чого у тебе сформувались тво╖ переконання (сам читав Щок╕на ╕ Сенченка з МАУП, Кл╕мова, Платонова, Дугласа Р╕да та ╕нших менш в╕домих борц╕в з ╓врейським дом╕нуванням), але не можу у всьому з тобою сол╕даризуватись.
почну з того, що межа м╕ж добром ╕ злом не проходить м╕ж окремими народами. тобто не ╕ну╓ народ╕в як╕ завжди роблять "добро", чи чинять "зло"(так само, як люди). ╕ ╓вре╖ як справедливо ти зауважу╓ш не одноразово "в╕дзначались" - то Христа роз╕пнуть, то революц╕ю в 1917 роц╕ влаштують, то б╕льшу половину св╕тового бабла в сво╖ руки позгр╕бають, а ще Свят╕ Отц╕ нашо╖ Церкви пророкують нам антихриста у перспектив╕ хочуть п╕дсунути, який над ц╕лим Св╕том буде панувати. Проте ╕ну╓ ╕ ╕нший б╕к медал╕ - а ми(православн╕) не зраджували Христа у 20ст. носячись, як БОЖЕВ╤ЛЬН╤(!) з кумачами ╕ з сатанинсько-масонськими з╕рками на лоб╕, руйнуючи храми, знищуючи найрозумн╕ших, найшляхетн╕ших з пом╕ж себе? Де був наш розум? Де було наше сумл╕ння? Де була наша мужн╕сть? Чому м╕льйони ╕ван╕в п╕шли за ╓врейськими нехристями у 1917? а тому, що халяву любимо! вони нам - "землю - селянам, заводи - робочим!", а ми - "ура! - грабь награбл╓но╓!" а ще ми чванитись любимо сам╕ собою(особливо коли в╕дчува╓мо особисту н╕кчемн╕сть - моральну, матер╕альну, св╕тоглядну, в╕д приниження "р╕дними" владоможцями), а тому нам так солодко сп╕валось "что ми другой такой страни н╓ зна╓м, гд╓ так вольно дишит ч╓лов╓к", в той час коли м╕льйони наших сп╕вв╕тчизник╕в конали в ГУЛАГах, а ╕нш╕ як зайц╕ прижавши понижче сво╖ вуха трусились з╕ страху щоб часом "всевидяче око" безбожно╖ влади ╖х у чомусь крамольному не зап╕дозрило. я не знаю ск╕льки нам треба пролити сл╕з покаяння, ск╕льки мозол╕в на руках витерти до кров╕, щоб ми вил╕ли з╕ сво╓╖ власно╖ ганьби!
Що ж стосу╓ться ╓вре╖в, то на ╖х рахунку не лише вс╕ляке свинство, п╕длост╕ ╕ мерзотство. Уважн╕ше перегляньте нацональне походження видатних вчених, ф╕лософ╕в, митц╕в ╕ можете виявити, що частка ╓вре╖в серед них не пропорц╕йно велика, та й фундамент нашо╖ християнсько╖ духовност╕ заклали вони ж - ╓вре╖(╤сус Христос, Богородиця, апостоли, перш╕ мученики за в╕ру Христову).
Боротись потр╕бно не з людьми, не з народами, а з деструктивними ╕деями, св╕тоглядами, як╕ заважають людям ╕ народам жити у мир╕ ╕ злагод╕. Тому ╕деолог╕╖ як╕ пропагують ненависть нац╕ональну(нацизм), класову(комун╕зм), рел╕г╕йну(╕слам╕зм), расову(расизм), концепц╕╖ в яких виправдову╓ться право одних вилазити на голову ╕ншим п╕д р╕зними "соусами" - талмудистський ╕уда╖зм, ╕мпер╕ал╕зм, шов╕н╕зм, ол╕гарх╕чний кап╕тал╕зм, бюрократократ╕я(коли вона почина╓ керуватись принципом, що одн╕ начальники, а ╕нш╕ дурн╕), тотал╕таризм будь якого гатунку, а також ц╕нност╕, що з людей роблять тваринопод╕бних ╕стот, в яких абсолютно переважають первинн╕ ╕нстинкти - нажертись, нажльоптатись яко╖сь бормотухи, випорожнитись, посовокуплятись ╕ в комфорт╕ виспатись, що виключа╓ в людини ╕ сов╕сть, ╕ розум, ╕ честь, ╕ здатн╕сть до елементарно╖ сол╕дарност╕ з╕ сво╖м ближн╕м.
Т╕льки в╕ра в Бога, в╕ра у його ╢динородного Сина ╤суса Христа(який ╓ дорога, правда ╕ життя), любов до ближнього(нав╕ть до того що з пейсами, типу якогось хасида), вм╕ння каятись ╕ прощати вс╕м сво╖м кривдникам, дозволить вибратись з т╕╓╖ клоаки в як╕й ми сьогодн╕ вс╕ знаходимось. Рел╕г╕я повинна перестати бути для нас екзотичним театральним д╕йством, який ми успадкували з минулого, а ма╓ стати способом нашого повсякчасного переживання життя.
Iwanko
Пов╕домлень:
3164
04.04.2008 14:18
Вчера смотрел Соловьева по нтв наш Грыцанюк против Затулина.
Грыцанюк: мы народ не спрашивали, потому что пока не вступали в НАТО, мы пока осуществляли двухгодичный план по вступлению в НАТО..
Соловьев: Скажите, вот вы идёте по дороге и собрались ногой вступить в дерьмо.. скажите, что измениться от того что вы примите план по вступлению или сразу вступите..
Кацап, а что касаеться "клоуна" Жирика. Знаешь, я отлично помню, как ещё пять лет назад ржали с того, что Китай догонит Америку, а то что выйдет на качественный уровень - называли сюрреализмом. Тогда же ржали про возможность крушения доллара, как мировой валюты. ОПЕК уже не смеёться, с 2010 полный отказ от доллара.
Я тебе скажу и с Бзежинского в Америке ржут пацифисты и многие демократы. Но есть большая разница меж тем что дают в медиа для большинства, и тем что реально обсуждают сильные мира сего.
vote
Пов╕домлень:
3269
04.04.2008 17:01
Знаете,
Кацап,
а меня сейчас как-то двояко чувства разделились. С одной стороны рад, что нерадивая внешняя политика Ющенко по втягиванию народа в НАТО, потерпела полное фиаско. Даже приезд Буша не помог….. Европа наконец начала собственные интересы отстаивать, это конечно плюс, причем огромный. Но, с другой стороны, это ведь Украина, страна, а не ее лидер выглядели смешно…. Ющенко и его окружение я думаю по прежнему будут про какую-то «победу» рассказывать, но, тем не менее, это же его сомнительными усилиями над нашей страной сейчас в Европе потешаются….
А, то, что Яценюка послали - так больше дурных не было в Украине, чтобы все то выслушивать от Российской Госдумы, что уши нашего спикера впитали. Он когда интервью давал, у него щеки малиновые были, видать многое довелось услышать, как в одесской коммуналке, когда кто-то начинает чью-то рыбу со сковородки таскать….
Про Жириновского что скажешь – шоумэн, ньюсмэйкер, но не дурак. Его специально и пригласили, чтобы все «настоящие украинцы» поняли, кто их соседи. Про кумовьев тоже вспомнили. Мадам с Грузии практически слезу пустила, когда говорила, как им без НАТО тяжко….. Одним словом СМИ. Что касается евреев, так они всегда не пыльную работу предпочитали – композиторы, политики, юмористы, писатели, политологи….. список длинный, но шахтеров в нем нет….
Хотите получить более исчерпывающую информацию о тех, кто нами управляет, найдите, кто входит в состав членов благотворительного фонда, который наш президент создал, а дочка возглавляет….. Прочтешь, сразу все на свои места становится.
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2162
446534922
04.04.2008 21:25
Да,блин,уйметесь вы со своим НАТО? Куда не пойди,что не включи,что не открой - всюду это НАТО! Вам что,тем мало для обсуждения? Открываете их,как никому не нужных филий ВУЗов в стране!! Делать нечего,или что...С коррупцией бы так боролись,как с НАТО. Хотя бы.
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Кацап
Пов╕домлень:
1863
04.04.2008 22:43
.С
коррупцией бы так боролись,как с НАТО. Хотя бы.
С коррупцией у нас борется Вечерний квартал. В частности, команда Дизель из Николаева. Объяснять вам как связаны между собой нато, коррупция, евреи... ААААА, только что Герман, у Шустика, украла у меня, МОЮ фразу про послов, сказанную в теме нато полчаса назад!!!!Плагиат! Слово в слово! !! Ну ладно, пусть. Для доброго дела - не жалко. Да, так дальше...евреи, власть и украинцы - бестактно. Или бесполезно?
Сядьте и посчитайте кол-во евреев у Шустика в программе. Очень полезно, чтобы узнать кто и как управляет вашим мнением, ув. Нахтигаль.
Кацап
Пов╕домлень:
1863
04.04.2008 22:46
Кстати, сейчас выступает пан Рыбачук. Это он "случайно" познакомил Ющенко с будущей американской женой в самолете.
Кацап
Пов╕домлень:
1863
04.04.2008 22:49
Братко - привет!
Рад вас слышать снова!
Отвечу вам и Воуту завтра, сегодня не в форме и Свободу смотрю.
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2162
446534922
04.04.2008 23:00
Количество евреев впечатляет. Но еще больше впечатляет количество таких кацапчиков,как вы.Кацапов-малороссов.Шуфричи,колесниченки,чорноволы и прочая.
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
братко
Пов╕домлень:
1084
04.04.2008 23:04
Кацап
корупц╕я, як ╕ будь-яке ╕нше зловживання знаходиться у прям╕й залежност╕ в╕д р╕вня безконтрольност╕ влади. На Заход╕ влада чиновник╕в обмежена, зокрема, вони не можуть приймати персональн╕ р╕шення(окр╕м судд╕в), а т╕льки загальн╕ на зразок: яким галузям чи рег╕онам знизити податки, для створення сприятливих умов для ╖х розвитку. При цьому кожен хто бажа╓ в╕дносно меншими зусиллями зб╕льшити сво╖ прибутки починають вкладати сво╖ грош╕ у проекти корисн╕ для сусп╕льства ╕ можливост╕ для зловживання бюрократ╕в за таких правил сутт╓во зменшенн╕. У нас же пану╓ аз╕атська система, або ж ╖╖ р╕новид в╕зант╕йська, коли влада чиновництва необмежена н╕чим н╕ громадянським сусп╕льством, н╕ церквою, н╕ законом, а тому ми приречен╕ бути в якост╕ об"╓кту ман╕пуляц╕й, а не суб"╓ктом творення свого життя ╕ життя сусп╕льства.
1
2
3
4
5
>
->
»