Великие Украинцы

Тема

« < 1 2 3 4 5 > -> »
Пов╕домлень: 1614
Референдум по вступу в NATO
(Потр╕бен в╕н нам зараз чи н╕?)
Важливо!
29.01.2008 19:42
Пов╕домлень: 2067
Перегляд╕в: 38118
Опитування
Чи потр╕бно на даному етап╕ проводити референдум щодо вступу Укра╖ни в NATO ?
Потр╕бно (63 голос╕в / 48.46%)
Не потр╕бно (56 голос╕в / 43.08%)
Вагаюсь, тому що я не об╕знан(а)ний в цьому питанн╕ (8 голос╕в / 6.15%)
Не знаю (3 голос╕в / 2.31%)
К╕льк╕сть респондент╕в: 130
Чи потр╕бно на даному етап╕ проводити референдум щодо вступу Укра╖ни в NATO ?
Пов╕домлень: 263
30.01.2008 13:22
Наф╕г нам референдум. Половина населення Укра╖ни не зна╓ що таке НАТО. Потр╕бно спочатку провести ╕нформац╕йну пропоганду про вступ до НАТО, а пот╕м референдум !

А то ще всяк╕ кацапськ╕ морди проголосують проти !
Пов╕домлень: 1175
30.01.2008 13:27
Звичайно зараз цього не варто робити ╕ ось чому:

по-перше як було вже сказано "всяк╕ кацапськ╕ морди проголосують проти !"

По-друге населення абсолютно не ╕нформовано - що ╓ НАТО сьогодн╕ ╕ ск╕льки позитивного нам це дасть, особливо у план╕ захисту в╕д падлючо╖ Рос╕╖.
╢дина справжня помилка - це не виправляти сво╖х минулих помилок... Конфуций
30.01.2008 14:02
Можливо голосування на цьому форум╕ в╕добразить б╕льш-менш реальну картину щодо бажання населення щодо вступу Укра╖ни в NATO. ПР сьогодн╕ блоку╓ трибуну ВР ╕з-за п╕дпису Яценюка, а завтра (не дай, Боже!) почне вимагати референдуму,знову блокуючии трибуну. Недавно дивилася по Першому нац╕ональному каналу пол╕тичне шоу „Один за вс╕х” теж з опитуванням „П╕дтриму╓те Ви референдум щодо вступу до NATO” , де було лише 2 вар╕анти в╕дпов╕д╕ „ТАК” ╕ „Н╤”. Результат був приблизно 80/20 на користь тих, хто не п╕дтриму╓ референдум. Жаль, що не було вар╕анту „Не знаю що таке NATO ” - вважаю, що населення не про╕нформоване, або нав╕ть дез╕нформоване, тому й 80% в╕дпов╕да╓ „Не п╕дтримую” . Дехто вбача╓ в цьому загрозу Укра╖н╕ з боку Рос╕╖, яка не заставила нас довго оч╕кувати й уже упереджено в╕дпов╕ла тим, що змушена буде переглянути сво╓ ставлення до Укра╖ни, чим примушу╓ нас знову озиратись, спотикатись, аби ми не рухалися вперед, а пленталися позаду . Рос╕ю можна зрозум╕ти, як ╕мпер╕ю, – це ╖й виг╕дно! А нам?
Пов╕домлень: 16
30.01.2008 14:24
Без референдуму нас навряд кудись в╕зьмуть....

Тай ╕ референдум потр╕бен щоб пот╕м н╕хто не казав... "та це от╕ западенц╕ хай будуть в НАТО, а Укра╖на цього не хоче", чи "Та це на сход╕ хай не йдуть в НАТО, а Укра╖на цього хоче"... Так╕ питання ма╓ вир╕шувати уся кра╖на, а не купка так чи ╕накше корумпованих пол╕тик╕в...

А те що перед референдумом ма╓ пройти масова ╕нформац╕йна компан╕я це не виклика╓ сумн╕в╕в!
30.01.2008 14:58
Вибачте, зробила в попередньому сво╓му пов╕домленн╕ помилку. Зам╕сть "...вважаю, що населення не про╕нформоване, або нав╕ть дез╕нформоване, тому й 80% в╕дпов╕да╓ „Не п╕дтримую”..." , сл╕д читати "... вважаю, що населення не про╕нформоване, або нав╕ть дез╕нформоване, тому й 80% в╕дпов╕да╓ „П╕дтримую”..."
Пов╕домлень: 2147
446534922
30.01.2008 15:06
То Пепел

Я Алису не слушаю,только Арию)
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Пов╕домлень: 283
30.01.2008 15:32
А я за вступ до нато без референдум╕в. Не хочу щоб наше майбутн╓ вир╕шували зазомбован╕ бабус╕ ╕ ддус╕, як╕ ще дос╕ не вкурс╕ , що холодна в╕йна зак╕нчилась, як╕ ходять на м╕тинги з пиками лен╕на, стал╕на, ╕ образом з януковичем. Про що питати в таких клоун╕в?
Пов╕домлень: 1388
30.01.2008 19:28
Я Алису не слушаю,только Арию)

говно твоя ария без Кипелова!
Родина моя
Скорбна и нема...
Родина моя,
Ты сошла с ума.
Игорь Тальков
Пов╕домлень: 2147
446534922
30.01.2008 22:43
в принципе согласен,кипеловская много лучше.
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Пов╕домлень: 1388
30.01.2008 22:49
nachtigall2008

Как же это так КУНовец слушает русский рок?
Родина моя
Скорбна и нема...
Родина моя,
Ты сошла с ума.
Игорь Тальков
« < 1 2 3 4 5 > -> »