Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
╤стор╕я Укра╖ни
»
Референдум по вступу в NATO
»
«
<-
<
188
189
190
191
192
>
->
»
Нонна
Пов╕домлень:
1502
Референдум по вступу в NATO
(Потр╕бен в╕н нам зараз чи н╕?)
Важливо!
29.01.2008 19:42
Пов╕домлень:
2029
Перегляд╕в:
34290
Опитування
Чи потр╕бно на даному етап╕ проводити референдум щодо вступу Укра╖ни в NATO ?
Потр╕бно
(63 голос╕в / 48.84%)
Не потр╕бно
(56 голос╕в / 43.41%)
Вагаюсь, тому що я не об╕знан(а)ний в цьому питанн╕
(8 голос╕в / 6.20%)
Не знаю
(2 голос╕в / 1.55%)
К╕льк╕сть респондент╕в: 129
Чи потр╕бно на даному етап╕ проводити референдум щодо вступу Укра╖ни в NATO
?
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2099
191248575
18.08.2008 16:39
╤м╕дж Груз╕╖ постраждав дуже мало,в пор╕внянн╕ з ╕м╕джем Рос╕╖,який просто розрушився.Що буде мати Рос╕я п╕сля цього конфл╕кту? Важк╕ розмови в формат╕ "Велико╖ в╕с╕мки", обрання Маккейна,а отже жорстка позиц╕я США по вдношенню до Рос╕╖,ну а найголовн╕ше - НАТО ще ближче до рос. кордон╕в.
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 16:52
╤м╕дж Груз╕╖ постраждав дуже мало,в пор╕внянн╕ з ╕м╕джем Рос╕╖,який просто розрушився
Ну не просто розрушився, а з подач╕ проамериканських ЗМ╤ (╕ укра╖нських, в тому числ╕) просто п╕дтвердився ак ╕м╕дж кра╖ни-окупанта, на чому завжди наголошувала зах╕дна преса(хоча вчора було дивно дивитися Подробиц╕ по ╤нтеру п╕сля оп╕вноч╕, де в╕дображалася неоднозначна ╕нформац╕я щодо конфл╕кту). Як можна покарати Рос╕ю, я не представляю. Покарати економ╕чно - не вийде (европейськ╕ грош╕ працюють в Рос╕╖), може щось дасть в╕дм╕на сп╕льних навчань з в╕йськами НАТО - так що п╕сля навчань в навчання? А Груз╕я стала ще залежн╕шою.
Opinia multiplex, patria una
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 17:10
Розрушення ╕м╕джу - це якщо думали, що Рос╕я б╕ла ╕ пухнаста, а вона зненацька показу╓ свиняч╕ вибрики. В даному випадку такого не сталось. ╤м╕дж двох кра╖н конфл╕кту лише п╕дтвердився: Рос╕я - сильна в╕йськово-пол╕тично, причому до наглост╕, а Груз╕я - слабка другорядна держава
Нонна
Пов╕домлень:
1502
18.08.2008 17:18
piramid76,
╕м╕дж Рос╕я соб╕ замарала тим, що вона уподобля╓ться д╕ям США. Як до США ставляться у св╕т╕, в ╢вроп╕, у нас ? Таке ж ставлення для себе Рос╕я уготувала сама.
КРАСС
Пов╕домлень:
834
E-mail:
NVLYSENKO@UKR.NET
18.08.2008 17:19
Я ВСЕ ЖЕ ПОРАЖАЮСЬ НАГЛОСТИ СОВРЕМЕННОЙ ГРУЗИНСКОЙ ВЛАСТИ. ТАК ОБОС-СЯ И ЧУТЬ ТОЛЬКО ПРИКРАТИЛИ РУССКИЕ ДАВЛЕНИЕ, ВНОВЬ В КРИК, УГРОЗЫ, БЕЗЦЕРЕМОННЫЕ ОСКОРБЛЕНИЯ В АДРЕС РОССИИ. ПРЯМО ЦИРК КАКОЙ ТО, НАВЕРНОЕ ОНИ НАСТОЛЬКО НАКРУТИЛИ СЕБЯ, ЧТО ОСТАНОВИТЬСЯ НЕ МОГУТ. РЕБЯТА, ПОСТОЙТЕ, ПРОАНАЛИЗИРУЙТЕ СВОИ ОШИБКИ, ИЗМЕНИТЕ СВОЙ КУРС. ГРУЗИНСКИЕ ДОН КИХОТЫ МЛЯ, ВОЮЮТ С ВЕТРЯНЫМИ МЕЛЬНИЦАМИ, ИХ ПОДНИМАЕТ ВВЕРХ, БРОСАЕТ НАЗЕМЬ, А ОНИ ЧУТЬ ПРИДЯ В СОЗНАНИЕ ВНОВЬ БРОСАЮТСЯ НА ЗДАНИЯ, ВООБРОЖАЯ ЧТО ЭТО ЗЛЫЕ ВЕЛИКАНЫ. ЕСЛИ ВАМ ТАК ХОЧЕТЬСЯ ПОЛАМАТЬ ЭТИ СТРОЕНИЯ, МОЖЕТ ВЗЯТЬ МОЛЧА МОЛОТОЧЕК И ПОСТЕПЕННО, КАМЕШЕК ЗА КАМУШКОМ ДОЛБИТЬ ЕГО ПОКА ОНО НЕ РУХНЕТ, НО РАБОТАТЬ ТАК НЕ УМЕЮТ. ИМ СРАЗУ ГАЛОПОМ И КРИК НА ВЕСЬ МИР.
Нонна
Пов╕домлень:
1502
18.08.2008 17:31
КРАСС
, за вс╕╓ю ц╕╓ю пан╕кою кри╓ться одне - скор╕ш при╓днайте Груз╕ю до НАТО. А к Ви думали, вони д╕йсно-таки бояться рос╕йсько╖ ╕нтервенц╕╖.
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 17:33
piramid76, ╕м╕дж Рос╕я соб╕ замарала тим, що вона уподобля╓ться д╕ям США. Як до США ставляться у св╕т╕, в ╢вроп╕, у нас ? Таке ж ставлення для себе Рос╕я уготувала сама.
Я вже казав, що в╕дпов╕дно пол╕тики США, нема╓ н╕чого дорожчого за життя свого громадянина, хай нав╕ть для його спас╕ння загинуть 10. Тут пол╕тика Рос╕╖ наближа╓ться до пол╕тики США ╕ нема╓ н╕чого дивного - це принципи кра╖ни. що в╕дчува╓ за собою силу. Дивно, що Рос╕я не змогла запоб╕гти конфл╕кту (нащо ж тод╕ розв╕дка?), може не хот╕ла, може не в╕рила в спроможн╕сть М╕ха╖ла, якого, я думаю, колись в п╕дручниках назвуть М╕ха╖лом Кривавим (як Миколу ╤╤). Але факт залиша╓ться фактом: з М╕ха╖ла цар Давид не вийшов
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 17:39
От хто замарав св╕й ╕м╕дж, так це Укра╖на. Наш батько нац╕╖ по╖хавши до свого кума, зайняв одну т╕льки сторону конфл╕кту, не так як Н╕коля, п╕днявши роль Франц╕╖ у св╕т╕, виступивши арб╕тром м╕ж двома кра╖нами
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2099
191248575
18.08.2008 18:18
От хто замарав св╕й ╕м╕дж, так це Укра╖на. Наш батько нац╕╖ по╖хавши до свого кума, зайняв одну т╕льки сторону конфл╕кту, не так як Н╕коля, п╕днявши роль Франц╕╖ у св╕т╕, виступивши арб╕тром м╕ж двома кра╖нами
Та н╕,Ющенко - такий самий ставленик Заходу,як ╕ Саакашв╕л╕. Та й все-таки кум Саац╕. Т╕шить лише одне - недовго йому ще бути "батьком нац╕╖".
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Кацап
Пов╕домлень:
1609
19.08.2008 6:19
Грузия осталась в выиграше,чтобы кто ни говорил,и как бы не трактовал
У тебя совсем крышу снесло?
Это все, что останется, после меня...
Это все, что возьму я с собой...
«
<-
<