Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
╤стор╕я Укра╖ни
»
Референдум по вступу в NATO
»
«
<-
<
187
188
189
190
191
>
->
»
Нонна
Пов╕домлень:
1614
Референдум по вступу в NATO
(Потр╕бен в╕н нам зараз чи н╕?)
Важливо!
29.01.2008 19:42
Пов╕домлень:
2067
Перегляд╕в:
38119
Опитування
Чи потр╕бно на даному етап╕ проводити референдум щодо вступу Укра╖ни в NATO ?
Потр╕бно
(63 голос╕в / 48.46%)
Не потр╕бно
(56 голос╕в / 43.08%)
Вагаюсь, тому що я не об╕знан(а)ний в цьому питанн╕
(8 голос╕в / 6.15%)
Не знаю
(3 голос╕в / 2.31%)
К╕льк╕сть респондент╕в: 130
Чи потр╕бно на даному етап╕ проводити референдум щодо вступу Укра╖ни в NATO
?
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 13:37
Тут ще "жглося" про те, що П╕вденна Осет╕я в╕дв╕чно осетинська земля ╕ .т.п... Що Абхаз╕я захищалася в╕д грузин... А В╕кипед╕я?
Ось ще з В╕к╕пед╕╖: "
У н╕ч на 8 серпня грузинськ╕ збройн╕ сили заявили про нам╕р «в╕дновити конституц╕йний лад» на територ╕╖ невизнано╖ республ╕ки. П╕сля того, як грузинськ╕ в╕йська встановили майже повний контроль над Цх╕нвал╕, Рос╕я втрутилась у конфл╕кт вв╕вши танков╕ бригади та п╕ддвавши бомбардуванню грузинськ╕ об'╓кти всередин╕ кра╖ни
. В╕йськов╕ д╕╖ поширилися на ╕нш╕ м╕ста кра╖ни та Абхаз╕ю, де почалися з╕ткнення м╕ж грузинською арм╕╓ю та з'╓днаннями абхазьких загон╕в та рос╕йських добровольц╕в. 10 серпня грузинськ╕ в╕йська залишили Цх╕нвал╕ та проголосили односторонн╓ припинення вогню." Ось це вся в╕к╕педична правда.
Opinia multiplex, patria una
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 13:38
Т╕льки правда не вся.
vote
Пов╕домлень:
2882
18.08.2008 13:59
Энди
,
Геро отдыхает хорошо и не мешает никому покидая нас нажав на машинку...
Andy
Пов╕домлень:
2163
18.08.2008 14:09
А вообще, братва, зря вы так. В НАТО вступать надо. И тогда мы сможем создать такую же армию, как и Грузия. Ведь они же делали ее по НАТО-вским стандартам. И такая "мощная" армия блестяще показала всем, что с осетинами справиться она еще туда-сюда, а вот с обычной, устаревшей москальской армией - дудки. Вот вам НАТО-вские стандарты: проведение полицейских операций, особенно против тех, кто априори не способен будет оказать сильного организованного сопротивления. Так шо усе бегом НАТО.
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 15:05
Ну що ти, Енд╕? НАТО - це передус╕м, гуман╕тарний союз, який поширю╓ цив╕л╕зац╕ю на варварськ╕ народи, як╕ (от туп╕) не розум╕ють, що в╕д входження в блок буде цьому народу щастя.
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 15:07
Аналог╕я з хрестоносцями - не хрестом ╕ мечем, а т╕льки словом Божим
Нонна
Пов╕домлень:
1614
18.08.2008 16:06
И тогда мы сможем создать такую же армию, как и Грузия. Ведь они же делали ее по НАТО-вским стандартам. И такая "мощная" армия блестяще показала всем, что с осетинами справиться она еще туда-сюда, а вот с обычной, устаревшей москальской армией - дудки.
Andy
, невже , на Вашу думку, справжня в╕йна з залученням американських в╕йськ - це вих╕д? Нащо висм╕ювати за це Груз╕ю? Це ж пряме п╕дбурення, яке звучить кожного дня з рос╕йських ЗМ╤.
Andy
Пов╕домлень:
2163
18.08.2008 16:15
Нащо висм╕ювати за це Груз╕ю? Це ж пряме п╕дбурення, яке звучить кожного дня з рос╕йських ЗМ╤.
Ах, простите! Не заметил, как-то. Надо же, товарищи два года реформировали и вооружали свою армию. И тут - бац! И прям по морде от этих отсталых азиатов. Вы правы, давайте пожалеем. Поплачем. Поплюемся в сторону москалей.
Немецкая армия проиграла 2 МВ. Но от этого она не перестала быть одной из лучших армий в мире. Армией, у которой учились и союзники и противники. А тут совсем другой случай.
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2147
446534922
18.08.2008 16:26
Немецкая армия проиграла 2 МВ. Но от этого она не перестала быть одной из лучших армий в мире. Армией, у которой учились и союзники и противники. А тут совсем другой случай.
Немецкая армия всегда была сильной,но я не знаю,наверное дипломатия хромала,а то союзники немцев в этих двух МВ не впечатляли.Немцы были практически одни против всех.Но это уже совершенно другая тема для разговора.
Во-первых,Грузия России не конкурент,сколько не перевооружай армию по каким угодно стандартам.Зачем же Грузия ломанулась де-факто против России? Мое мнение: пошла на поводу у Запада.Блестяще проведенная провокация против России,на которую Россия купилась.Я не вижу повода для пожалеть Грузию,точно так же,как не понимаю высокопафосных речей а-ля чВанько или Брут. Грузия осталась в выиграше,чтобы кто ни говорил,и как бы не трактовал.
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
piramid76
Пов╕домлень:
159
18.08.2008 16:34
Якщо Груз╕я (будемо вважати в особ╕ Саакашв╕л╕) вважала, що П╕вд. Осет╕я - це грузинська територ╕я, ╕ хот╕ла навести там "конституц╕йний лад", то чому вдалася до такого кривавого виходу з╕ сво╖ми громадянами? А якщо н╕, то якого б╕са термосати людей негрузинського п╕дданства? Видать не вийшов з М╕ха╕ла Олександр Македонський, не вийшло йому розрубати вузол, який зав'язали його попередники. ╤ в цьому сенс╕ висм╕ювання Груз╕╖ ма╓ право, см╕ються ж бо над переможеними. Рос╕я в цьому конфл╕кт╕ не втратила н╕чого, хоча кажуть, що програла в ╕нформац╕йн╕й в╕йн╕. В ц╕й сфер╕ вона н╕коли й не була сильна, в пор╕внянн╕ з Заходом. А Груз╕я однозначно втратила територ╕╖, як╕ вважала сво╖ми. ╤м╕дж Груз╕╖ лише п╕дтвердився як ╕м╕дж держави слабко╖ в╕йськово-пол╕тично. ╤ в цьому сенс╕ ще раз п╕дтвердяться ц╕л╕ вступу до НАТО: гра╓ роль просто розташування Груз╕╖ на карт╕, а не економ╕чний стан кра╖ни ╕ пол╕тична роль Груз╕╖ в рег╕он╕.
«
<-
<
187
188
189
190
191
>
->
»