Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
Постат╕
»
Для адм╕н╕страц╕╖
»
1
2
3
4
>
»
Koala
Пов╕домлень:
33
Для адм╕н╕страц╕╖
(З чого починати)
06.11.2007 16:22
Пов╕домлень:
38
Перегляд╕в:
2344
Ось вам список:
В╕к╕пед╕я:Категор╕я:Персонал╕╖:Укра╖на
Це, щоправда, список списк╕в, та ще й неповний список неповних списк╕в... Але почали б хоча б ╕з цього.
Востанн╓ зм╕нено: користувачем
Koala
shaoshan
Пов╕домлень:
210
200299200
E-mail:
shaoshan@inter.ua
06.11.2007 17:11
Цей список ми також використовували п╕д час укладання розд╕лу. Однак, як то кажуть, "не можна впхнути невпхабельне"
Ми не ма╓мо на мет╕ згадати ус╕х - ми лише знайомимо укра╖нц╕в ╕з самими собою. ╤ велике прохання, ба нав╕ть рекомендац╕я: якщо Ваш улюбленець не потрапив до перел╕ку на сайт╕, не зд╕ймайте зайвий галас, бо це
АБСОЛЮТНО
не означа╓, що за нього не можна буде проголосувати. Вкотре повторю╓мо:
розд╕л "Постат╕" жодним чином не впливатиме на розташування й внесення персонал╕й до списку "Великих". Впливатиме лише телеглядач
.
Спод╕ва╓мось, що до цього питання б╕льше повертатися не доведеться.
Востанн╓ зм╕нено: 06.11.2007 17:12 користувачем
shaoshan
allex
Пов╕домлень:
1
17.11.2007 15:40
Вот нашел статьи про нобелевских лауреатов украинского происхождения:
http://www.day.kiev.ua/41088/
http://www.day.kiev.ua/171751/
возможно эти статьи будут полезны при отборе кандидатов для размещения на этом сайте
Востанн╓ зм╕нено: 17.11.2007 17:49 користувачем
allex
Forpost
Пов╕домлень:
4
19.11.2007 12:04
Прошу пояснити.Чому в список попадають кандидатури, як╕ на даний час ╓ жив╕.
shaoshan
Пов╕домлень:
210
200299200
E-mail:
shaoshan@inter.ua
19.11.2007 12:25
Тобто?
Хто саме?
smereka
Пов╕домлень:
1
19.11.2007 12:47
Чи можна додати до розд╕лу сайту "особистост╕" коротку б╕ограф╕ю Марка Кропивницького - великого укра╖нського драматурга, актора.
А також А.Бучму.
Vera95
Пов╕домлень:
11
19.11.2007 17:47
А как для меня,так Игорь Кондратюк действительно Великий,физик,телеведущий,продюсер,знает укр.язык,ведёт свой авторский проэкт,большие достижения в науке.И просто порядочный и добрый человек.
Uk4
Пов╕домлень:
18
21.11.2007 8:52
Можна зв╕сно дати це звання Кондратюку,т╕льки не як Великого Укра╖нця,а як Справжнього(мова йдеть не про м╕сце народження,а про порядн╕сть та в╕ддан╕сть сво╖й держав╕)
kazak
Пов╕домлень:
3
21.11.2007 17:54
я выскажу свое мнение,считаю что в списках великих украинцев не джолжны рассматриваться персоналии после 1917г.современники еще успеют,если по прошествии лет будут достойны.
у нас и так хватает "личностей",которым при жизни и памятники ставят,наградами обвешивают и звания раздают.
упа и прочие тема отдельная и противоречивая,многие современники которые умерли или погибли имеют как положительные так и отрицательные факты биографии.хотелось бы чтобы лица не повторялись в великих украинцах,затем в великих россиянах и в великих евреях.а коммунистов -евреев вообще подавать на претендентов запретить,т.к.геноцид по отношению к казакам,православию и народу украины учинили и голодомором добавили. спасибо за внимание.
DSG
Пов╕домлень:
7
23.11.2007 2:07
"а коммунистов -евреев вообще подавать на претендентов запретить,т.к.геноцид по отношению к казакам,православию и народу украины учинили и голодомором добавили"
----
Опять евреи виноваты... Сколько же можно? Неужто непонятно, что без собственно "народа Украины", к сожалению, ни голодомор, ни "геноцид по отношению к казакам, православию и народу украины" учинить было невозможно? Неужели красная армия в гражданскую войну состояла из одних евреев? А "комбеды"? А войска, которыми окружали голодающие местности? А ЧОНы, изымавшие у крестьян последнее зерно? Может, все-таки, там кроме евреев еще кто-нибудь был? Кто всё это "учинял"?
...а в Днепропетровске на центральном проспекте появились надписи краской: "судить жидов за голодомор".
Опять вместо того, чтобы посмотреть на самих себя, и посыпать СЕБЕ голову пеплом ищем виноватых. И, конечно, сразу находим: евреи!
Печально это...
Ganna
Пов╕домлень:
1
24.11.2007 15:27
Якщо можна, хот╕ла б висловитися з приводу того чи ╓ великим укра╖нцем людина, яка н╕коли не жила в Укра╖н╕. Звичайно, не можна забувати про д╕аспору та меценат╕в, але ж не треба забувати й про те, що дещо несправедливо людину, яка н╕коли не знала справжньо╖ атмосфери Укра╖ни, не в╕дчувала вс╕х "печалей и радостей" укра╖нського життя ставити в один ряд з укра╖нськими д╕ячами, як╕ на соб╕ повн╕стю в╕дчували чи в╕дчувають ц╕ "печали и радости". Недарма ж президента ми обира╓мо серед тих, хто прожива╓ на тер╕тор╕╖ Укра╖ни не лише на момент обрання, а й певний час до цього (соромно, але не памятаю точно╖ цифри, визначено╖ Конституц╕╓ю). Звичайно, це суб╓ктивний погляд, але, може, необх╕дно використовувувати такий критер╕й при вибор╕ "кандидат╕в"?
1
2
3
4
>
»